Selskap

På Stokke Nedre har vi selskapslokaler til ulike anledninger. Det er en hyggelig atmosfære på gården hvor bygningenes historie er bevart, med originale farger og tradisjonsrikt interiør. Her kan dere ha hele gården for dere selv til et hyggelig selskap.

Til alle arrangement kan vi sette sammen fristende menyer for alle ønskelige måltider. Det kan være fra enkle lunsjretter til tre- eller fire-retters middag. Vi prøver å benytte lokale matvarer der det er mulig.

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud

Hovedhuset

Hovedhuset fra 1809 er velegnet for alle typer selskapeligheter. Store spisestue kan ta inntil 40 personer. Veggene er prydet med original herskapelig tapet. Lille spisestue kan ta inntil 12 personer. Rommet er flott innredet og med peis. Hovedhuset har videre en stor og flott salong med plass til inntil 30 personer og en mindre salong med peis som har plass til 8 personer.

Naustet

Nede ved stranden ligger naustet fra 1700-tallet, som tidligere ble benyttet til båter for lensearbeidet ved utløpet av Stokkelva. Naustet er innredet med to gamle langbord og peis som skaper en intim og hyggelig atmosfære for inntil 24 personer. Med levende lys og gammelt inventar kan dere nyte den flotte utsikten over Mjøsa og mot Ringsaker.

Store stabbur

Gårdens store stabbur fra 1850 er renovert og innredet med et spesielt flott furupanel og -gulv fra 2006. Stabburet har et oppholdsrom for åtte personer med TV og et lite kjøkken.

Lille stabbur

Gårdens lille stabbur er også fra 1700-tallet, og inneholder et lite langbord for åtte personer. Veggene har sjel, og er dekorert med gamle gjenstander fra gårdsdriften og gårdens mølle og sag.