Overnatting

Overnatting

Stokke Nedre har flotte muligheter for overnatting for enkeltpersoner, familier og større grupper. Overnattingsgjester kan bestille frokostkurv eller komme til Vertinnens Frokost i Hovedbygningen.

Hovedhuset

Kapasitet: 9 personer

Hovedhuset inneholder fire dobbeltrom og ett enkeltrom i 2. etasje. Rommene er innredet i klassisk stil, og deler på to felles bad med dusj og wc i 2. etasje, samt dusj og wc i kjeller.

Dobbeltrom kr 1.450,-
Enkeltrom kr 1.050,-
Vertinnens frokost kr 195,- (voksen)/ kr 75,- (barn under 12 år)

våningshuset

Store stabbur

Kapasitet: 9 personer

Det store stabburet inneholder fire dobbeltrom og ett enkeltrom med dusj og wc på hvert rom. To av rommene har koselige sovealkover. Stabburet er nyrenovert med spesielle furumaterialer.

Dobbeltrom kr 1.450,-
Enkeltrom kr 1.050,-
Vertinnens frokost kr 195,- (voksen)/ kr 75,- (barn under 12 år)

store stabbur

Smiuhytta

Kapasitet: 4-6 personer

Smiuhytta var tidligere en smie og husmannsbolig for de som arbeidet med lensene ved utløpet av Stokkelva. Den er innredet med køyesenger, en gammel klassisk kokeovn for oppvarming, gassbluss til matlaging og gasskjøleskap. Innlagt strømuttak, vannpost og eget moderne utedo med flott Mjøs-utsikt.

Pris pr døgn kr 1.650,-, / pr uke kr 7.400,-

smiuhytta

Lensehytta

Kapasitet: 4-6 personer

Lensehytta var bolig for skogsarbeidere og tømmerfløtere i Redalen og Stokkelva. Den er innredet med køyesenger, klassisk kokeovn for oppvarming, gassbluss til matlaging og gasskjøleskap. Innlagt strømuttak, vannpost og eget moderne utedo med flott Mjøs-utsikt. Hytta er en favoritt for småbarnsfamilier.

Pris pr døgn kr 1.750,- / pr uke kr 7.800,-

lensehytta

Tømmerhytta

Kapasitet: 2 personer

Tømmerhytta var også bolig for skogsarbeidere og tømmerfløtere i Redalen og Stokkelva. Den er innredet med dobbelseng, klassisk Jøtul-ovn, gassbluss til matlaging og gasskjøleskap. Innlagt strømuttak, vannpost og eget moderne utedo med flott Mjøs-utsikt.

Pris pr døgn kr 1.550,- / pr uke kr 6.900,-

tømmerhytta