Overnatting

På gården kan du velge mellom selvhushold eller frokostservering dersom det er forhåndsbestilt. 

Hovedbygningen

I den staselige hovedbygningen fra 1810 har vi fem gjesterom med tilsammen ni sengeplasser. Rommene deler på tre moderne bad. Huset rommer også en sal, finstuer, spisestue og et romslig kjøkken som vertskapet bruker for å servere gjestene sine. Her er det mye historie i veggene. Vi tilbyr gratis trådløst internett.

Pris per person i dobbeltrom kr 480, enkeltrom kr 780. Frokosttallerken kr. 90. Gårdsfrokost kan serveres ved mer enn 8 gjester, kr 120 per person.

  Tunet Img 8427 

Stabburet

Stabburet fra 1850 ble totalrenovert i 2006 og fremstår nå som trivelig, lunt og komfortabelt. Hvert av de fem gjesterommene har privat bad og gode senger. Her finner du et lite kjøkken og et større oppholdsrom med tv. I tillegg er det gratis trådløst internett.

Pris per person i dobbeltrom kr 480, enkeltrom kr 780. Frokosttallerken kr. 90. Gårdsfrokost kan serveres ved mer enn 8 gjester, kr 120 per person.

 Stabbur 2 Stabbur 1

 

Hyttene

De tre hyttene har sengeplass fra 3 til 6 personer. Standarden er enkel med tilgang til en utedo for hver hytte. Bad og wc i hovedbygningen kan benyttes. Det er innlagt strøm og en vannpost med godt drikkevann finner du rett ved hyttene. Beliggenhet er helt unik, det er bare noen meter til sjøen. Hvem har vel ikke lyst til å våkne opp til det vakre synet av Mjøsa? 

 Hyttene 1 Tmmerhytta 1

Hyttene kan leies for kr. 720 - 820 pr. døgn. Dersom du ønsker å leie sengetøy og håndklær så koster det kr 150 pr. person.

Skulle det være behov for å leie enten et gjesterom eller en hytte for en lengre periode så kan vi bli enige om en god pris. Har  du ønske om ytterligere servering eller spørsmål om overnatting så ta kontakt med Mina på telefon 93863059 eller til mina@stokkenedre.no.

                     

 

 House  Overnatting
 Ikon selskaper  Selskaper
 Ikon seminar  Seminarer
 Info  Aktiviteter
 Globe  Veibeskrivelse

Logo mjsgrdene

 

Designet av Tag Studio AS. Drevet av Tag Content Studio.