Vertskapet på Stokke Nedre

Stokke Nedre har siden oktober 2011 vært både hjem og arbeidsplass. Vi er Mina Fagerli, ektemann Hans Morten Drengsrud og vår sønn Magnus. Hele året rundt har vi åpent her på gården, og vi får veldig god hjelp av familie og venner og hver enkelt av dem bidrar med å prege gården og det den er blitt til siden vi overtok. 

Imag0572   Vertskap nedre stokke

Menneskene på gården:

Mina og ektemannen Hans Morten er vertskapet på Stokke Nedre. Enten det er private selskaper, et åpent arrangement eller det er overnattingsgjester som står på tunet så har Mina også god hjelp fra sin svigermor Torild. Sammen med andre hjelpere står de alltid på og gjør sitt beste for at gjestene skal ha et hyggelig opphold og føle seg som hjemme.

Hans Morten vokste opp på en gård på Raufoss og er opprinnelig mekaniker av yrke. Det kommer godt med i gjøremålene på gården, for han har hovedansvaret for jord og skog. Han får kyndig og god hjelp av sin far, Hans Kristian, som er er erfaren gårdbruker.

Magnus er odelsgutten på gården. Han fyller 8 år til sommeren og trives veldig godt på skolen. Magnus er oppfinnsom, kreativ og aktiv og han synes det er helt ideelt å bo på en gård. Han har også tre katter og en hund som han vier mye oppmerksomhet.

Magnus kaster hy hst 2012 foto roy allan larsen   Tffe magnus p traktor hst 2012foto roy allan larsen

Minas bror, Morten Fagerli, er profesjonell pianospiller og pianolærer. Han er med og bidrar til det kulturelle programmet på gården, senest i mai 2014 skal han sammen med en fløytist holde grunnlovskonsert på gården. Sammen med ektemannen Trond Vernegg har han vært til uvurdelig hjelp med mange oppgaver på gården. Trond er til daglig forretningsadvokat i Oslo, og innehar en rekke verv, som blant annet Formann i Riksmålsforbundet. har også mange talenter, og har hjulpet Mina med alt fra økonomisk rådgivning til markedsføring av gården og arrangementene her.

Hjertelig velkommen til Stokke Nedre - hvor din familie møter vår!

 

 

 

 

 

 House  Overnatting
 Ikon selskaper  Selskaper
 Ikon seminar  Seminarer
 Info  Aktiviteter
 Globe  Veibeskrivelse

Logo mjsgrdene

 

Designet av Tag Studio AS. Drevet av Tag Content Studio.