Drømmen om Stokke Nedre

På Stokke Nedre kan du samle familien, venner eller kollegaer og feire en stor eller liten begivenhet, holde møter og seminarer eller overnatte i et av våre gjesterom eller en av våre hytter. Vi trives her, og vil at du også skal ha en hyggelig og minneverdig opplevelse.

Selskap på Stokke Nedre

Vi arrangerer ditt familieselskap, julebord, slektstreff, seminar, møte eller andre selskaper i landlige og hyggelige omgivelser.

Overnatting i idylliske omgivelser

Hos oss på Stokke Nedre kan du velge å bo i den staselige hovedbygningen fra 1810, i det komfortable stabburet fra 1850 eller i en av de tre hyttene med nydelig beliggenhet ved Mjøsas bredde.

Seminar på Stokke Nedre

Vi tilbyr et skreddersydd opplegg for deg og dine kollegaer i en avslappet atmosfære. Her kan du nyte bevertning og arbeidsro i hyggelige og naturskjønne omgivelser og våkne opp uthvilt til en ny økt.

Beliggenhet

Stokke Nedre har en sentral beliggenhet i et vakkert kulturlandskap som ligger ned mot Mjøsa. Bebyggelsen på gården er fra midten av 1700-tallet. Gården har lang strandlinje som innbyr til fritidsaktiviteter og rekreasjon. Sykkelvei er merket mellom Mjøsbyene. Det er kort vei til utmark og skogsterreng.

Stokke Nedre
Stokkevegen 139
2825 Gjøvik

Telefon:
Mina Fagerli - Gårdsturisme: 938 63 059.
Hans Morten Drengsrud - Landbruk: 452 94 710

Kart og veibeskrivelse

Stokke Nedre  |  Stokkevegen 139, 2825 Gjøvik  |  Gårdsturisme: 938 63 059  -  Landbruk: 452 94 710

Designet av Tag Studio AS. Drevet av Tag Content Studio.