Velkommen til gården Stokke Nedre ved Mjøsa. Her kan du samle familien, venner eller kollegaer og feire en stor eller liten begivenhet, holde møter og seminarer eller overnatte i et av våre gjesterom eller en av våre hytter. 

Overnatting i idylliske omgivelser

Hos oss på Stokke Nedre kan du velge å bo i den staselige hovedbygningen fra 1810, i det komfortable stabburet fra 1850 eller i en av de tre hyttene med nydelig beliggenhet ved Mjøsas bredde.

Seminar på Stokke Nedre

Vi tilbyr et skreddersydd opplegg for deg og dine kollegaer i en avslappet atmosfære. Her kan du nyte bevertning og arbeidsro i hyggelige og naturskjønne omgivelser og våkne opp uthvilt til en ny økt.

Sommeravslutning ved Mjøsa

Hva med å legge sommeravslutningen eller sommerlunsjen til naustet ved Mjøsa? Naustet er fra 1850 og har rommet mange hyggelige lag.

Beliggenhet

Stokke Nedre har en sentral beliggenhet i Mjøsbygda Redalen, i et vakkert kulturlandskap. Bebyggelsen på gården er fra midten av 1700-tallet. Gården har lang strandlinje til Mjøsa som innbyr til fritidsaktiviteter og rekreasjon. Sykkelvei er merket mellom Mjøsbyene. Det er kort vei til utmark og skogsterreng.

Stokke Nedre, Redalen
Stokkevegen 139
2825 Gjøvik

Telefon:
Mina Fagerli - Gårdsturisme: 93863059.
Hans Morten Drengsrud - Landbruk: 45294710.

Kart og veibeskrivelse

Stokkevegen 139, NO - 2825 Gjøvik  |  Phone: +47 938 63 059  -  E-mail: post@stokkenedre.no

Designet av Tag Studio AS. Drevet av Tag Content Studio.