Velkommen til gården Stokke Nedre ved Mjøsa. Her kan du samle familien, venner eller kollegaer og feire en stor eller liten begivenhet, holde møter og seminarer eller overnatte i et av våre gjesterom eller en av våre hytter. 

Førjulspub 3. desember

Vi åpner våre julepyntede stuer lørdag 3. desember og inviterer til Førjulspub. Vi selger hjemmelaget elgburger med tilbehør og et utvalg av varm og kald drikke. Kom alene eller ta med deg venner og kjente!

Juleselskap på gården

Hva med å legge årets julebord eller julelunsj til Stokke Nedre? Med de gamle bygningene, gårdstunet og bespisning i hovedbygningen fra 1810 er det et stemningsfullt sted å være.

Overnatting i idylliske omgivelser

Hos oss på Stokke Nedre kan du velge å bo i den staselige hovedbygningen fra 1810, i det komfortable stabburet fra 1850 eller i en av de tre hyttene med nydelig beliggenhet ved Mjøsas bredde.

Beliggenhet

Stokke Nedre har en sentral beliggenhet i Mjøsbygda Redalen, i et vakkert kulturlandskap. Bebyggelsen på gården er fra midten av 1700-tallet. Gården har lang strandlinje til Mjøsa som innbyr til fritidsaktiviteter og rekreasjon. Sykkelvei er merket mellom Mjøsbyene. Det er kort vei til utmark og skogsterreng.

Stokke Nedre, Redalen
Stokkevegen 139
2825 Gjøvik

Telefon:
Mina Fagerli - Gårdsturisme: 93863059.
Hans Morten Drengsrud - Landbruk: 45294710.

Kart og veibeskrivelse

Stokkevegen 139, NO - 2825 Gjøvik  |  Phone: +47 938 63 059  -  E-mail: post@stokkenedre.no

Designet av Tag Studio AS. Drevet av Tag Content Studio.