Overnatting i idylliske omgivelser

På gården kan du velge mellom selvhushold eller frokostservering dersom det er en liten gruppe som overnatter. Skulle du ha ønske om ytterligere servering eller spørsmål om overnatting så ta kontakt med Mina på telefon 93 86 30 59 eller på mina@stokkenedre.no og hun hjelper deg så gjerne.

 

Hovedbygningen

I den staselige hovedbygningen fra 1810 har vi fem gjesterom med tilsammen ni sengeplasser. Rommene deler på tre moderne bad. Huset rommer også en sal, finstuer, spisestue og et romslig kjøkken. Her er det mye historie i veggene.

Img 8704Img 8427

Stabburet

Stabburet fra 1850 ble totalrenovert i 2006 og fremstår nå som trivelig, lunt og komfortabelt. Hvert av de fem gjesterommene har privat bad og gode senger. Her finner du et lite kjøkken og et større oppholdsrom med tv.

Img 8310Dobbeltrom stabbur

Hyttene

De tre hyttene har sengeplass fra 3 til 6 personer. Standarden er enkel med tilgang til en utedo for hver hytte. Det er innlagt strøm og en vannpost med godt drikkevann finner du rett ved hyttene. Beliggenhet er helt unik, det er bare noen meter til sjøen. Hvem har vel ikke lyst til å våkne opp til det vakre synet av Mjøsa?

Imag0312Smiuhytta

 

 House  Overnatting
 Ikon selskaper  Selskaper
 Ikon seminar  Seminarer
 Info  Aktiviteter
 Globe  Veibeskrivelse

Logo mjsgrdene

 

Designet av Tag Studio AS. Drevet av Tag Content Studio.