Hvorfor ikke legge seminaret til Stokke Nedre?

    Imag0027Imag0799

I hovedbygningen kan dere holde møtesamlinger for inntil 15 - 20 personer i konferanseoppsett og enda flere i klasseromsoppsett. Vi setter frem prosjektor og flipover og har også trådløst nettverk på gården. Vi har flere rom hvor det er mulig å jobbe uforstyrret i små grupper.

Vi serverer alle måltider, alt i fra enkle lunsjretter til tre-retters middag på kvelden. Etter middagen kan du nyte en kaffe avec eller et glass rødvin i en av våre finstuer akkompagnert av en god samtale eller en god bok.

Dersom dere føler for å strekke litt på bena etter et langt møte så kan vi anbefale en rusletur ned til Mjøsa. I båtnaustet vårt er det også mulig å få servert en aperitif eller enkel lunsj. Hvorfor ikke grille pølser på bål og nyte noe varmt i koppen? Det hjelper garantert på humøret og kreativiteten!

Dersom det skulle være behov med overnatting har vi i hovedbygningen og på stabburet tilsammen ti trivelige gjesterom, med 18 sengeplasser. 

Når du våkner uthvilt i en av våre gode senger vil du få servert frokost i hovedbygningen før en ny arbeidsøkt kan starte.

Velkommen til en hyggelig seminar hos oss på Stokke Nedre!

Ta gjerne kontakt med Mina for et tilbud, enten på telefon 93 86 30 59 eller til mina@stokkenedre.no.

 

 

 

 House  Overnatting
 Ikon selskaper  Selskaper
 Ikon seminar  Seminarer
 Info  Aktiviteter
 Globe  Veibeskrivelse

Logo mjsgrdene

 

Designet av Tag Studio AS. Drevet av Tag Content Studio.